donderdag 30 mei 2013

Kunstmarkt in Haarlem

"From Russia with Art" is een Kunstfestival in Haarlem dat op 8 juni van 11 tot 20.30 uur wordt georganiseerd in de Kleine Houtstraat (tussen de Gedempte Oude Gracht en het Gasthuis Vest) en de Egelantier tuin.
Naar aanleiding van de viering van het Ruslandjaar 2013 in Nederland organiseert Stichting Rosinka op 8 juni een Kunstfestival waar Russische en Nederlandse kunstenaars hun werk kunnen tonen en verkopen. Men streeft ernaar dat de kraamhouders, indien mogelijk, ter plekke hun kunstvorm demonstreren. Dit wordt een gezellige dag voor groot en klein, zodat mensen van alle nationaliteiten en leeftijden naast veel diverse kunst ook van “live”-muziek van Nederlandse en Russische muzikanten en kleine optredens zullen genieten. Was je altijd benieuwd hoe de Russische dienbladen of matroesjka’s worden beschilderd? Kom dan langs want op deze dag zullen er diverse demonstraties worden gegeven.
Je kunt ook een kunstwerk winnen.
Iedere bezoeker kan op de mark, bij de Galerie Kunst4iedereen op een kaartje naam en (email)adres achterlaten. Om 20 uur wordt door Fred Rosenhart, curator van de kunstmarkt, de winnaar geloot. Die met een fraai kunstwerk naar huis zal gaan. Deelname is kostenloos en niet alleen voor de degenen die een aankoop doen. Iedereen kan meedoen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten