woensdag 22 februari 2012

MainportArt biedt breed ondersteuningspakket aan


Behalve de realisatie van 150 gratis websites voor kunstenaars, fotografen en kunstenaars- en fotomodellen heeft Mainport Art Productions in de afgelopen twee jaar meer activiteiten ontplooid. Zo is er een serie boekjes en een CD-Rom geproduceerd met bij elkaar ruim 2000 voorbeeldposes van een kunstenaarsmodel.
Maar de ondersteuning gaat verder. Al diverse modellen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om een TFCD fotoshoot te doen, zoals ondermeer is te zien op de sites van Eva, Catherine, Marjan en Aspasia. Er staan voor de komende maanden shoots gepland met Catherine en Esther. MainportArt biedt modellen ook advies, zoals door het beschikbaar stellen van voorbeeld-contracten voor kunstenaars- en fotomodellen. Ook via een op modellen gericht weblog worden adviezen en tips gegeven. Een breed publiek krijgt relevante informatie over kunst in brede zin via het MainportArt-blog.
Ook als het om marketing- en communicatieondersteuning gaat, wordt er door kunstenaars en modellen een beroep gedaan op de expertise waarover MainportArt beschikt. Zo zijn er onlangs webteksten geschreven en posters gemaakt ten behoeve van een expositie in de MLB Expositieruimte in april van Marina Wortel en Remgeesh Das. Persberichten staan nog in de planning.
In mei wordt er onder auspiciƫn van MainportArt in de Royal Gallery in Amsterdam een groepsexpositie georganiseerd van vijf bij MainportArt aangesloten kunstenaars uit Nederland en Zuid-Afrika. Ook de communicatie rond deze expositie zal door MainportArt worden verzorgd.

Foto: poster april-expositie MLB Tentoonstellingsruimte

Geen opmerkingen:

Een reactie posten