zondag 5 februari 2012

Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars biedt voordelen

Na het grote succes van de Kunstjaarbeurs van vorig jaar, vindt op zondag 30 september de tweede editie van de Kunstjaarbeurs plaats, weer in het World Fashion Centre / Beursplaza in Amsterdam.
Op de Kunstjaarbeurs kunt u uw werk rechtstreeks exposeren en verkopen. Zowel beroeps- als serieuze vrijetijdskunstenaars kunnen aan de Kunstjaarbeurs deelnemen, mits hun werk op professioneel niveau is.
De kosten om deel te nemen aan deze bijzondere beurs bedragen zijn laag voor een beurs waar op één dag circa vijfduizend kunstliefhebbers, -kopers en -verzamelaars worden verwacht. Maar leden van de Nationale Associatie voor Beeldend Kunstenaars (NABK) krijgen nog eens tot 100 euro korting!
Als u nu lid wordt van de NABK, krijgt u naast de korting als lid ook de inschrijfkosten van € 59,- cadeau!
Word daarom nu lid van de NABK en vul het aanmeldingsformulier in op . In de bevestiging van uw NABK-lidmaatschap vindt u een speciale link om u aan te melden voor deelname aan de Kunstjaarbeurs, waardoor u geen inschrijfkosten hoeft te betalen. Zo verdient u meteen extra aan uw lidmaatschap en bent u zeker van uw expositieplek!
Maar behalve dit levert in de loop van het jaar het lidmaatschap zoveel voordelen op, dat de kosten van het lidmaatschap, € 65 per jaar, dik worden terugverdiend. Overigens betaalt u bij aanmelding eenmalig € 25 inschrijfgeld.
Als u vragen of opmerkingen heeft, belt of mailt u dan naar Charlot van Dommelen van de NABK.
Telefoonnummer 0162 521 500 of charlot.vandommelen@kunstjaarbeurs.nl.

foto: Carice van Houten in Zwartboek (olieverf op doek)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten